Marzek Etiketten+Packaging - Ausztria (Központ)

Miután 1990-ben a Marzek Etiketten átköltöztette gyártó bázisát Bécsből Traiskirchenbe, azóta itt található a Marzek-csoport központja. Az új gyárat felszerelték a legújabb nyomtatási technológiákkal, ezzel biztosítva maguknak nemzetközi szinten a töretlen elismerést.

Marzek Kner Packaging (Kner divízió) - Magyarország

A tradicionális Kner Nyomdát Kner Izidor alapította 1882-ben, Gyomán. 1903-ban a Tevan Andor nevéhez fűződő nyomdával egyesültek és hivatalosan felvették a Kner nevet. 2005-ben a Marzek-csoport tulajdonába került a békéscsabai üzem. A Marzek-csoport tagjaként tovább erősödött a Kner Nyomda piacvezető szerepe Magyarországon, a magas minőségű címkéivel és hajlított falú dobozaival a gyógyszer-, vegyi, édes- és élelmiszeriparban egyaránt. 

Marzek Kner Packaging (FlexiLog divízió) - Magyarország

2017-ben nyitotta meg kapuit Békéscsabán a flexibilis csomagolóanyagokat, sleeve-eket és tekercses címkéket gyártó, új Marzek FlexiLog üzem.

8.500 m2-es, újonnan kialakított üzemterületén és legkorszerűbb gépparkjával az élelmiszerekre és gyógyszerekre vonatkozó legszigorúbb higiéniai biztonsági előírásoknak megfelelően állítja elő termékeit.

2022. júliusában a Marzek Etiketten+Packagingcsoport szervezeti felépítésének egyszerűsítése, valamint a csoporton belüli szinergiák kihasználása érdekében a Marzek FlexiLog Kft. és a Marzek Kner Packaging Kft. összeolvadt, melynek eredményeként az összes folyamatban lévő üzleti kapcsolat és tranzakció jogutódja a Marzek Kner Packaging Kft. lett.

Marzek-Pechatny Dvor - Ukrajna

Az ukrán üzemet 1999-ben alapították Dniprban, majd 2009-ben a Marzek-csoport tagjai között köszönthettük. Egy Ausztriában képzett és motivált csapat vezetésével Kelet-Európa legmegbízhatóbb nyomdájává nőtte ki magát a minőségigényes íves és tekercses címkegyártás területén, illetve a Sleeve és flexibilis nyomtatás területén egyaránt.