Hírek

A MARZEK KNER PACKAGING Kft. és a MARZEK FLEXILOG KFT. fúziója

A Marzek Etiketten+Packagingcsoport szervezeti felépítésének egyszerűsítése, valamint a csoporton belüli szinergiák kihasználása érdekében a Marzek FlexiLog Kft. és a Marzek Kner Packaging Kft. 2022 júliusában összeolvadt, amelynek eredményeként az összes folyamatban lévő üzleti kapcsolat és tranzakció jogutódja a Marzek Kner Packaging Kft. lett.

A fúzió nem lesz hatással az ügyfeleinkre. Évtizedekre visszatekintő tapasztalatainkra és kimagasló technológiai ismereteinkre alapozott átfogó csomagolóanyagipari megoldásainkkal természetesen továbbra is hozzájárulunk partnereink sikeréhez.

Miniszteri elismerésben részesült Kása István Zoltán

A magyarországi oktatás, képzés érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Kármán Tódor-díjjal jutalmazta Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztere Kása István Zoltánt, a Marzek Csoport magyarországi vállalatainak igazgatóját.

Gratulálunk az elismeréshez!

Dr. Johannes Michael Wareka Úr, a Marzek Etiketten + Packaging Csoport elnöke átvette a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést

Dr. Áder János Köztársasági Elnök a magyar munkavállalók pozitív ausztriai megítélésnek erősítése mellett a hazai nyomdászképzés támogatására és a társadalmi felelősségvállalásra is nagy hangsúlyt fektető, példaértékű vállalatvezetői munkájáért Dr. Johannes Michael Wareka Úrnak a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adományozta.

Gratulálunk az elismeréshez!